Geisha Shaverin tarina

Geisha Shaverin tarina

Kestävää ja ekologista karvanpoistoa hellävaraisesti!

Geisha Shaver -brändi edustaa ekologista ja luonnollista kauneutta, joka huolehtii sekä yksilöstä että ympäristöstä. Kaunis ja klassinen Geisha Shaver tarjoaa sinulle ylellisen karvanpoistokokemuksen vihreästi ja ihoystävällisesti.


Me Geisha Shaverilla uskomme, että tuotteet voidaan valmistaa kestämään koko eliniän. Vaihtamalla muovisen höylän ruostumattomasta ja korroosion kestävästä Zinc Alloysta ja messingistä valmistettuun kestohöylään vähennät sekajätteen määrää ja säästät sekä luontoa että rahaa. Geisha Shaverin terät toimivat yhdessä perinteisten kierrätettävien vaihtoterien kanssa ja ne mahdollistavat tarkan ja huolellisen lopputuloksen. Ekologisten tuotteiden lisäksi ideologiamme taistelee samalla liikakulutusta vastaan luonnon ja maapallon hyvinvoinnin tukemiseksi.


Kotimainen ja laadukas Geisha Shaver on suunniteltu karvanpoistoon vaikka koko kropasta hellävaraisesti ja tarkasti, ilman ihoärsytystä. Ekologisuutensa ja kestävyytensä lisäksi kestohöylä on myös kauniin ruusukullan sävyinen! Geisha Shaver muuttaa sanat teoiksi tuoteperheellä, joka mahdollistaa läpinäkyvän zero waste -kokemuksen käyttäjilleen. Meiltä löydät myös vegaaniset ja luonnolliset oheistuotteet sheivaamiseen, pitkäaikaisen ja miellyttävän tuloksen saavuttamiseksi.
 

 

Back to blog