Kinokon tuotteita maagisella taustalla

Kinokon tarina

Kotimainen tuotesarja Kinoko on syntynyt halusta luoda helposti lähestyttävää, tehokasta sekä ihon mikrobiomistoa tasapainottavaa luonnonkosmetiikkaa taianomaisella twistillä. 

Kinoko on suunniteltu syventämään suhdetta omaan ihoosi. Se ei ole vain ihonhoitoa, se on päivittäistä huolenpitoa ja itsensä priorisointia, joten mikset tekisi hetkistä peilin edessä tuotteillamme taianomaisia? 

Kinokon ihonhoitosarja pitää sisällään neljä toinen toistaan maagisempaa tuotetta, joilla suoritat koko ihonhoitorutiinisi helposti ja hellävaraisesti. Me Kinokolla uskommekin ihonhoidon olevan enemmän kuin pelkkä päivittäinen rutiini – se on mahdollisuus luoda yhteys itseesi ja antaa sinulle, sekä ihollesi rakkautta ja aikaa ihonhoidon merkeissä. 

Ihonhoitorutiini ei ole velvollisuus, se on lumoava hetki parhaassa seurassa! 

Kinokon tuotteet on kehitetty tasapainottamaan ihon mikrobiomia tarjoten hetken huolenpitoa sinulle ja ihollesi. Ihollamme on oma moninainen bakteerikanta, ekosysteemi, jota ruokkimalla iho pysyy hyvinvoivana ja terveenä.  Hyvinvoiva bakteerikanta vahvistaa ihon suojabarriääriä ja tukee sen luonnollisia puolustusmekanismeja. 

Tuotteitamme yhdistääkin fermentoidun kombuchan ja pienien probioottien ihoa hellivä ja vahvistava voima. Lisäksi Kinokon tuotteet ovat hajusteettomia, jotta mahdollisimman moni pääsisi kokemaan kombuchan ja probioottien ilot ja hyödyt ihonhoidossa!

Tuotteiden tuodessa harmoniaa ihollesi, Kinokon tuotepakkauksissa on keskitytty tuomaan värejä ja iloa erityisesti kosmetiikkahyllyille. Tutustu tuotteisin täältä >>

 

Magical Blend of 
Kombucha & Probiotics

Back to blog