LYOS tarina

LYOS tarina

Kun ajattelet täydellistä hemmotteluhetkeä, mitä mieleesi tulee? Onko se aurinkoinen brunssi ystävien kanssa, tai kenties rentouttava kylpyhetki yksin? LYOS, uusi suomalainen kosmetiikkabrändi, tuo kylpyhuoneeseesi ripauksen mimosa-brunssin iloa ja herkullisuutta – tarjoten ihonhoitohuumaa, josta et saa tarpeeksesi! LYOS-tuotteet ovat kuin leikkisiä hemmotteluhetkiä ihollesi: tuloksellisia, helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea rakastettavia.

Luotu ihonhoidon ammattilaisten toimesta


LYOS on saanut alkunsa intohimosta ja rakkaudesta ihonhoitoon. Sen taustalla ovat ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera, Twistben perustajat ja INCI-asiantuntijat, joille vain paras kelpaa. He eivät siedä tehottomia ainesosia ja LYOS-tuotteet ovatkin 100% toimivia ja täynnä luonnon parhaita raaka-aineita. Jokainen ainesosa on valittu huolella, lopputuloksena herkullinen ihonhoitosarja, joka ei ainoastaan edistä ihosi kuntoa, vaan myös nostaa päivittäisen rutiinisi uudelle tasolle!

Laadukasta ihonhoitoa jokaiselle

Myös LYOSin filosofia on selkeä: helppokäyttöinen ja toimiva ihonhoito kuuluu kaikille. Korkea laatu ja kohtuullinen hinta kulkevat käsi kädessä, jolloin jokainen voi nauttia hyvinvoivasta ihosta ilman kompromisseja. LYOS-tuotteet ovat 100% luonnollisia ja valmistettu Suomessa – ne on suunniteltu rakastettaviksi ja tehokkaiksi, jokaiselle ihotyypille. Tutustu tuotteisiin täältä >>

Rakastu omaan ihoosi

LYOS ei ole pelkkä kosmetiikkabrändi – se on kutsu rakastaa ja arvostaa omaa ihoasi. Se on enemmän kuin vain kauniit kasvot; se hyvinvoiva iho, joka säteilee itsevarmuutta. LYOSin avulla ihonhoito ei ole päivittäinen velvollisuus, vaan nautinto, joka jättää ihosi luonnollisen hehkuvaksi ja elinvoimaiseksi. Siinä missä huumaavat formulaatiot innostavat sinut odottamaan aina seuraavaa hemmotteluhetkeä, tuovat värikkäät pakkaukset iloa arkiseen ihonhoitoon.

LYOS tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakastua omaan ihoosi - ja se onkin koko ihonhoitosarjan ydin. Omaa ihoa on helppo rakastaa, kun se hehkuu ja voi hyvin!

Love your own skin

Takaisin blogiin