Mikrobiomin Magiaa Kombuchan ja Probioottien avulla!

Mikrobiomin Magiaa Kombuchan ja Probioottien avulla!

Me Kinokolla uskomme ihonhoidon olevan enemmän kuin pelkkä päivittäinen rutiini – se on taikaa, iloa ja positiivisuutta, ja ennen kaikkea lumoava lahja ihollesi. 

Kinoko -ihonhoitosarja on suunniteltu syventämään suhdetta omaan ihoosi. Se ei ole vain ihonhoitoa, se on päivittäistä huolenpitoa ja itsensä priorisointia, joten mikset tekisi hetkistä peilin edessä tuotteillamme taianomaisia? 

Kombucha-huikka iholle tuo positiivisia tuloksia ja itsevarmuutta!  

Mikrobiomin Magiaa: Kinokon tuotteet on kehitetty tasapainottamaan ihon mikrobiomia. Ihollamme on oma moninainen bakteerikanta, ekosysteemi, jota ruokkimalla iho pysyy hyvinvoivana ja terveenä.  Hyvinvoiva bakteerikanta vahvistaa ihon suojabarriääriä ja tukee sen luonnollisia puolustusmekanismeja. Fermentoitua kombuchaa ja probiootteja hyödyntävä ihonhoitosarja keskittyy ihon luonnollisiin tarpeisiin, päätehtävänään tukea ihon oman mikrobiomin tasapainoa. Nämä todelliset super raaka-aineet tuovat balanssia ja hehkua iholle ihotyypistä riippumatta.

Hyvinvoiva mikrobiomi = Taianomainen iho!

Rutiini, joka tuntuu taianomaiselta: Kinoko ihonhoitorutiini ei ole velvollisuus, se on lumoava hetki parhaassa seurassa! Iltasi tai aamusi ei ole enää vain hetkiä peilin edessä, vaan mahdollisuus luoda yhteys itseesi, antaa itsellesi rakkautta ja aikaa. Kevyt ja laadukas ihonhoitorutiinimme on suunniteltu inspiroimaan sinua, ja sen suorittaminen on rentouttavaa! Hellävarainen Melting Kombucha putsari sulattaa meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta, suihkutettavan Miracle Balance kasvoveden raikastaessa ja tasapainottaessa ihoa pitkin päivää. Antioksidanttirikas Magical Maitake sieniseerumi ravitsee ja kosteuttaa ihoa, tuoden sille kimmoisuutta ja hehkua. Nopeasti imeytyvä Microbiome Bliss kasvovoide viimeistelee ihonhoitorutiinisi lukitsemalla kosteuden iholle, tehden siitä sileän ja pehmeän. Kinokon jokainen tuote on hajusteeton, jotta mahdollisimman moni pääsisi kokemaan kombuchan ja probioottien ilot ja hyödyt ihonhoidossa!

Miksi valita Kombucha & Probiootit ihonhoidossa? 

Kombucha tasoittaa ja raikastaa ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka tasoittavat ihoa ja tekevät siitä kirkkaamman. Kombuchan sisältämä anti-glykaatio teknologia ehkäisee ihon ikääntymistä ja ylläpitää ihon kimmoisuutta ja nuorekkuutta.

Probiootit vahvistavat ihon luonnollista mikrobiomia, pitäen ihon tasapainon harmoniassa. Probiootit pureutuvat tehokkaasti iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin ja tulehdustiloihin, boostaamalla ja ruokkimalla ihon hyviä bakteereja. Lopputuloksena voit kokea ihonhoidon ihmeitä kombuchan ja probioottien avulla, sekä olla harmoninen ja itsevarma ihossasi! 


Good thoughts are half of your skincare routine.

Back to blog