Näin laminoit kulmasi Fleeky Browliftillä – Step-by-step tutoriaali

Näin laminoit kulmasi Fleeky Browliftillä – Step-by-step tutoriaali

Kulmien laminointi, eli Browlift, on menetelmä, jolla muotoillaan kulmakarvoja helposti ja nopeasti. Laminointi auttaa kohottamaan kulmakarvoja tuoden niille täyteläisyyttä ja volyymia. 

Fleekyn Browlift -kotilaminointi onkin yksinkertainen ja nopea prosessi, jonka voit tehdä helposti itse. Browlift Kit Mini sisältää laminointitarvikkeet 2 kertaan, siinä missä Browlift Kit Max:sta riittää jopa 5 laminointiin.

Laminoinnin hyötyjen ollessa selvillä, on aika siirtyä käytäntöön!

Fleeky Browlift käyttöhjeet step-by-step:

 

STEP 1 – PUHDISTUS

Aloita puhdistamalla kulmakarvat huolellisesti Fleekyn puhdistusaineella (sis. Maxi Kittiin) tai öljyttömällä meikinpoistoaineella. Puhdistus on hyvä tehdä myös vastakarvaan, jotta kulmien alla oleva iho puhdistuu kunnolla. 

 

STEP 2 – KIINNITYS JA MUOTOILU

Levitä reilu määrä Browlift -liimaa kulmakarvoihin. Harjaa kulmakarvat ylöspäin karvan kasvusuuntaan ja muotoile ne haluamaasi muotoon kammalla. Varmista, että karvat ovat litteitä ja ihonmyötäisiä pitkäkestoisen lopputuloksen takaamiseksi.

Huom. Liima kuivuu muutamassa sekunnissa, jonka vuoksi on suositeltavaa asettaa liima kulmakarvoihin huolellisesti osissa. Varmista, että kaikki karvat ovat tasaisesti, lisää liimaa ja korjaa tarvittaessa.


STEP 3 – BROWLIFT LOTION 1

Levitä Lotion 1 varovaisesti applikaattorilla kulmakarvoihin koskematta ihoon. Liuos rikkoo karvojen keratiinirakenteen ja tekee kulmista helpommin muotoiltavat.

Peitä kulmakarvat muovikelmulla varmistaaksesi voiteen imeytymisen. Anna vaikuttaa 8 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen voit poistaa kelmun ja pyyhkiä Lotion 1:n pois kulmakarvoista kuivalla vanulapulla.

Huom. Vältä liiallista hankausta ja kulmakarvojen liiman poistamista. Mikäli kulmakarvat ei ole pysyneet muodossaan, voit muotoilla ne nyt uudestaan liimalla.

 


STEP 4 – BROWLIFT LOTION 2

Levitä Lotion 2 kulmakarvoihin uudella applikaattorilla ja lisää jälleen uusi, puhdas kelmu kulmien päälle. Jos voiteet joutuvat kosketuksiin toistensa kanssa, ne käyvät läpi ennenaikaisen kemiallisen reaktion ja niistä tulee tehottomia.

Anna vaikuttaa 8 minuuttia, jonka jälkeen voit poistaa kelmun ja pyyhkiä kulmat kuivalla vanulapulla, aivan kuten aiemminkin. Puhdista kulmakarvat vielä lopuksi kostutetulla vanulapulla ylimääräisen liiman poistamiseksi ja harjaa muotoon. Nyt voit nauttia upeista, muotoilluista kulmista, jotka kestävät jopa 6 viikkoa!

Huom. Vältä kastelemasta kulmakarvoja ensimmäisen kahden vuorokauden aikana pitkittääksesi Browliftin vaikutusaikaa.

 

EXTRA – KULMIEN VÄRJÄYS

Kulmien värjäys tehostaa Browliftin lopputulosta. Mikäli haluat värjätä kulmasi, tulee se tehdä laminoinnin jälkeen. Tutustu Fleekyn hennaväreihin täältä >>

Takaisin blogiin