Uudistunut Kinoko: Entistäkin mikrobiomiystävällisempi

Uudistunut Kinoko: Entistäkin mikrobiomiystävällisempi

Kinoko ihonhoitosarjan uudistuksessa on otettu askel vieläkin lähemmäksi mikrobiomiystävällisempää ihonhoitoa. Mikrobiflooran tasapainon säilyttäminen on keskeistä ihon terveyden ja hyvinvoinnin kannalta, jonka takia uudet Kinoko-tuotteet tukevat tätä luonnollista tasapainoa entistäkin tehokkaammin.

Tuoksuton rutiini ei kuormita ihoa

Kinoko ihonhoitosarjan uudistus on enemmän kuin vain ulkoisen ilmeen päivitys – se on sitoutumista parempaan ihonhoitoon. Yksi merkittävimmistä muutoksista on tuotteiden tuoksuttomuus. Nykyään koko sarja on hienovaraisesti tuoksuton, mikä on askel kohti ihon terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Tuoksuttomuus ei ole vain esteettinen valinta; se on käytännön ratkaisu vähentää iholle kohdistuvaa ylimääräistä kuormitusta. Tuoksuttomat tuotteet sopivat herkällekin iholle ja vähentävät ärsytystä, punoitusta ja muita epätoivottuja reaktioita. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia ihonhoitorutiinistasi täysin rauhallisin mielin, tietäen että iho saa vain parasta.

Silkkinen putsari

Toinen huomionarvoinen uudistus on Kinoko ihonpuhdistustuotteen muutos. Aiemmin käytössä ollut ihonpuhdistusaine on nyt korvattu hellävaraisemmalla vaihtoehdolla: sulfaatittomalla puhdistusbalmilla. Uusi Gel-to-Milk -koostumus tarjoaa erityisen hellävaraisen puhdistuksen, joka ei kuivata ihoa tai jätä sitä kiristävän tuntuiseksi. Sen sijaan iho tuntuu ravitulta ja kosteutetulta käytön jälkeen. Uusi putsari tarjoaa tehokasta ihonhoitoa samalla kunnioittaen ihon luonnollista tasapainoa ja herkkyyttä.

Lue lisää uudistuneesta Melting Kombucha Cleanser putsarista >>

Maitake-sienen magia!

Uusi Maitake seerumi on sarjan kiistaton tähti, ja sen pääraaka-aine, Maitake-sieni, on ihonhoidon uusi supertähti. Maitake-sienellä on monia ihon terveyttä edistäviä ominaisuuksia, kuten tulehdusta lievittävät ja ihon kosteustasapainoa ylläpitävät vaikutukset. Sen lisäksi Maitake-sieni sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja hidastamaan ikääntymisen merkkejä. Tämä seerumi on todellinen tehokkuuden ja luonnon yhdistelmä, joka ravitsee ihoa syvältä ja antaa sille upean hehkun.

Lue tuotesarjan uusimmasta tulokkaasta, Maitake sieniseerumista >>

Kinoko ihonhoitosarjan maaginen lempeys on nyt entistäkin vahvempi. Uudistunut ilme ei ainoastaan kohota mielialaa tuomalla iholle hehkua ja terveyttä, vaan se myös tukee ihon luonnollista toimintaa Kombuchan ja probioottien avulla. Saat kaiken tarvitsemasi ja enemmän Kinokon ihonhoitorutiinista, joka ei ainoastaan helli ihoasi, vaan myös vahvistaa sen kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Osta Kinoko tuotteet täältä >>

Back to blog